border

Tarieven

Het uurtarief dat ik reken voor de kinderopvang is € 5,95. Dit is inclusief eten en drinken, billendoekjes, knutselmateriaal en eventueel uitstapjes.

Als uw kind nog baby voeding heeft dient u hier zelf voor te zorgen.

Ouders nemen ook zelf de luiers mee voor hun kind(eren). Meestal wordt er een pak meegenomen en tegen de tijd dat de luiers op zijn laat ik dat weten via het schriftje of mondeling.

Als u besluit uw kind(eren) bij Piebeu te brengen wordt er tijdens het kennismakingsgesprek of bij het koppelingsgesprek een schatting gemaakt om hoeveel uren het gaat in de maand. Hierbij wordt rekening gehouden met vakantie en/of feestdagen. De uren worden naar beneden afgerond en worden vermeld in het contract.

De kassiersfunctie verloopt via gastouderbureau de Zoete Inval Een keer per maand krijgt u een factuur. Deze wordt via een machtiging aan de Zoete Inval automatische geincasseerd op de 21e van iedere maand, of u maakt het voor de 21e van de maand over naar de rekening van de Zoete Inval. Ik hou de urenregistratie bij. Als blijkt dat u minder uren afneemt kan dit worden veranderd in uw contract. Aan het eind van het jaar krijgt u een jaar overzicht. Als u te weinig heeft betaald wordt dit in rekening gebracht door de Zoete Inval.

Bereken hier uw teruggave.

border

Wittezeestraat 33 - 4388 GE - Oost-Souburg - Tel: 0118-463151 / 0618168336 - E-mail: info@piebeu.nl -